Spaghetti carbonara – Vacherin

1xVacherin Mont D’or
ScheutjeDroge witte wijn
100 gram
Pancetta
1 teentjeKnoflook
400 gramSpaghetti naar keuze
Peterselie en (zwarte) peper

Bereidingswijze

  • Snijd het kapje van de Vacherin Mont d’Or
  • Giet een klein scheutje droge witte wijn op de kaas.
  • Bak 100 gram pancetta uit en leg deze midden op de kaas.
  • Knijp een klein teentje knoflook uit en voeg dit toe.
  • Dekt het kaasje af met de deksel.
  • Ondertussen kook je de spaghetti volgens de bereidingstijd al dente.
  • Verwarm het kaasje in de oven op 180 graden voor 15 á 20 minuten.
  • Verwijder het kapje en draai de pasta door de gesmolten kaas.
  • Serveer de pasta en maak eventueel af met verse peterselie en wat zwarte peper uit de molen

Eet smakelijk!

Bekijk alle recepten